terras aanleggen; Leeuwarden; Friesland
Precies in uw straatje

Sterk in tuinontwerp

Plaats een reactie over Van der Veer Bestrating in Leeuwarden

Hieronder kunt u uw ervaringen met van der Veer Bestratingen plaatsen. Laat ons weten wat u van onze dienstverleging vind.

44 reactie(s)

Plaats een reactie

2022.12.14 Auteur Johny
Komt afspraken na en is altijd bereikbaar. Levert strak werk af en is altijd vriendelijk!!! Echte vakmensen!!!!
2022.09.16 Auteur Pieter Dijkstra
Wat mij direct aansprak was de mooie en duidelijke website met de positieve reviews over hem en zijn medewerkers. Via de website een offerte met opdracht aangevraagd.
Marcel kwam al na een dag op bezoek om de situatie op te nemen en de details te bespreken.
Aan de hand van mijn schetsplan heeft hij nog wat goede tips gegeven en daarna een offerte per email verzonden. Ondanks het heel warme weer in augustus, meer dan 26 graden! in onze tuin op het zuiden, hebben ze vanaf ca. half acht gewerkt tot de temperatuur veel te hoog werd. Ook het terras met keramiek-betontegels hebben ze mooi vlak afgewerkt evenals de paden. Geen wateroverlast meer door het plaatsen van een afvoergoot aan het eind van de tuin.
Ook tijdens de werkzaamheden heeft Marcel overleg gepleegd. Alle puin en rommel netjes afgevoerd of laten afvoeren.

2022.08.18 Auteur Bert vd weide
Prima werk geleverd en ondanks exteeem weer (30+graden) en onweer😜😜) de klus geklaard, de oprit ligt er strak in en een aanrader. Goede kwaliteit-prijs verhouding👍
2022.08.02 Auteur Gerrit en Annie Plantinga
Hallo mannen
Complimenten.
Wat liggen de tegels er zowel voor als achter schitterend in.
Echt vakmanschap.
We zijn zeer tevreden,
Griet Gerritsen Annie
2022.05.17 Auteur Paul
Van der Veer bestratingen , een prima bedrijf laat me daar mee beginnen.
Samen met Marcel de plannen doorgelopen waar hij een keurige offerte op gemaakt heeft. Tijdens de werkzaamheden bleek toch dat onze plannen iets uitgebreider waren dan afgesproken was. Geen probleem , aldus Marcel, we komen er wel uit en naar jullie wensen. We hadden een redelijk grote klus te leveren met veel "ins & outs". Door gezamenlijk goed overleg te hebben maakte hij zijn woorden waar. We hebben een speciaal team mannen op het erf gehad welke harde, vakbekwame werkers zijn. Geen verassingen , goed overleg , vertrouwen en vooral meedenken zijn steek woorden welke ik hier graag benoem. Niet te vergeten de humor, het plezier welke deze klus mede tot een super tevreden resultaat mocht brengen. Team van der Veer bedankt.
2022.01.17 Auteur Marten
Onze achtertuin moest compleet op de schop, ruim 100 vierkante meter bestrating met grote borderranden en afwatering door vd Veer gerealiseerd. Zeer kundige zijn Marcel en zijn collega, ze denken mee en komen met advies. Harde werkers en hebben onze tuin geweldig mooi afgeleverd, tuin is nu half jaar geleden gedaan maar ligt er nog top bij. Iedereen die komt kijken is er van onder de indruk. Ik heb Marcel gelijk gevraagd om in 2022 de zijkant en de oprit aan de voorkant te gaan doen.
2021.09.16 Auteur fam. van den Bosch
Marcel en zn team hebben mooi werk geleverd, zoals te zien op de foto,s. Marcel is een harde werker, en een ‘pietje precies’. Marcel levert wat hij beloofd èn meer. Wij bevelen hem van harte aan. 👍
2021.07.07 Auteur A. Veerman
Marcel heeft bij ons een terras van ca. 70m² bestraat met tegels van 100x50cm. Dit is super strak gelegd, op afschot naar een regenafvoergoot. Later gevoegd met speciaal voegmiddel. Tevens heeft hij ook 14 betonpoeren geplaatst, welke alle 14 exact waterpas zijn. De tegels zijn hierop precies op maat ingezaagd. Alles ziet er top uit. Kortom wij zijn tot nu toe zeer tevreden over hoe hij dit heeft gemaakt en bevelen hem dan ook aan om straatwerk voor u te verzorgen.
2021.03.03 Auteur Van Zandvoort
Een goede en hardwerkende strater. Is duidelijk over wat wel en niet kan. Marcel levert goeie service en je kan altijd nog een beroep op hem, ook als de klus klaar is.
2020.09.29 Auteur DANIEL KOOISTRA
We zijn zeer tevreden over het ontwerp en de inrichting van onze tuin. Marcel en zijn mannen denken in oplossingen en gaan voor het beste kwalitatieve resultaat. Bij toekomstige projecten gaan we hem weer benaderen. Bedankt Marcel & co!
2020.09.23 Auteur Fam. Groeneveld
Marcel en zijn mannen leveren mooi werk. Onze oprit en tuin zijn prima bestraat. Daarnaast is er in overleg een prachtige afscheiding in de tuin gezet. Goeie communicatie, en als er onvoorziene omstandigheden zijn wordt er op tijd afgebeld.
Wij zijn zeer tevreden met het algehele resultaat.
2020.04.23 Auteur Freek van Leeuwen
Mooie plateaus aangelegd in de Oranjehof, het moestuinproject in de Oranjewijk. In goed overleg, ook tijdens de uitvoering konden nog wensen meegenomen worden. Prettige en correcte afhandeling van het hele traject.
2020.04.10 Auteur Edens
: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Keurig pad aangelegd in onze achtertuin, nette medewerkers, alles in overleg en op afspraak, vragen jullie weer voor een volgende klus!

2020.04.06 Auteur Johan De Heij
Marcel zijn mannen zijn snelle en harde werkers , komt zijn afspraken na. En mocht er wat zijn wordt dit opgelost. Tevreden met het resultaat.
2019.07.17 Auteur Denns van der Burg
Ik had een idee in mijn hoofd voor het bestraten van mijn tuin en achterplaats. Marcel heeft mij goed geadviseerd en daarna met zijn mannen het werk heel goed uitgevoerd. Het resultaat is bestrating in een vorm en een kleur die helemaal bij het huis past. Goed advies, harde werkers, kritisch op het geleverde werk en afspraak=afspraak. Top bedrijf!
2019.06.08 Auteur Jan Robeert Mink
Nadat wij een nieuwe schutting hadden gekregen was de bestrating een rommeltje. Aan Marcel de vraag om met hergebruik van de bestaande bestrating en een toevoeging de boel weer netjes te maken. Hij bedacht een even simpele als elegante oplossing waar wij zéér tevreden mee zijn. Zo kan het dus ook: minimale investering, maximaal effect! Wij raden Van der Veer Bestrating zeer zeker aan.
2019.06.08 Auteur Petra
Wat een toppers! Communiceren goed, goede planning en werken hard om alles zo te krijgen zoals de klant graag wil. Geen moeite teveel. Marcel en zijn mannen zijn netjes en vakmensen. Ik beveel ze zeker aan! 👍🏻
2019.05.04 Auteur M. Kingma
Tuinbedrijf van der Veer had goede ideeën om met onze oude tegels en klinkers de tuin te herbestraten. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
2019.03.27 Auteur Benno en Anca
Marcel en zijn mannen leveren prima werk af. Goede adviezen en service. Super strak straatwerk en een mooie pergola gemaakt.
2019.03.15 Auteur Nico en Jessica Prins
Absoluut een aanrader! Goede communicatie, heldere prijsafspraken en Marcel komt al zijn afspraken na. Wij hebben een prachtige voortuin gekregen met stenen plantenbakken en een pergola. Wij zijn zeer tevreden over Marcel en zijn mannen. Bedankt!
2019.02.25 Auteur Gerrit en Marjolein kiesbrink
We hebben onze tuin na 17 jaar hout ,leeg laten halen en er een geweldige bestraten tuin voor terug gekregen ,Een kleine tuin met toch heel veel mogelijkheden.Marcel en zijn mannen hebben er iets geweldigs van gemaakt.Super blij mee .BEDANKT BOYS.
2019.02.16 Auteur Nathalie
Onze tuin hebben we deels laten (her-)betegelen door Marcel en zijn team. Prettige mensen, heldere prijsafspraken. We zijn zeer tevreden :)
2018.07.30 Auteur Familie Inia
Prima ervaringen met Van der Veer Bestrating.
Aangename gang van zaken, vakkundig werk, prettig personeel.
Ons garagepad ligt er weer strak bij.
Zonder meer een aanrader!
2018.07.27 Auteur Dalen
Erg tevreden met het eindresultaat. Communicatie verliep goed. Aanrader! Bedankt mannen
2018.07.21 Auteur Anneke
Vakmanschap,goede service en het ziet er top uit!
2018.07.19 Auteur Hillebrand
Erg tevreden met de nieuwe bestrating van onze achtertuin en oprit. Strak gelegd. Vakwerk. Communicatie verliep soepel en Marcel en zijn mannen doen zoveel mogelijk om de klant van dienst te zijn.
2018.07.05 Auteur Atze van der Meulen
Zeer tevreden met mijn achterplaats; zware, verzakte tegels van 90 bij 90 cm en 8 cm dik, keurig opnieuw gelegd, geen gemakkelijke klus en een stukje nazorg of alles na tevredenheid was. Dit heb ik wel anders meegemaakt. Een aanrader
2018.06.21 Auteur Teun
We kwamen bij Marcel van der Veer terecht nadat we hadden gezien dat hij bij onze buren mooi en
vakkundig werk had geleverd.
Na wat overleg ter plaatse, mailverkeer en schetsen is de nieuwe bestrating volgens ontwerp en afspraken strak en vakkundig aangebracht.
De overcomplete materialen werden opgeruimd en afgevoerd.
Na 2 eerdere slechte ervaringen met stratenmakers, nu een erg positieve ervaring met Marcel!
Kortom een betrouwbaar adres voor je klus!
2018.05.31 Auteur Ada
Wij kregen goed advies voor het bestraten van onze oprit.
Het ziet er prima uit.
Ook in de achtertuin is de bestrating goed hersteld.
Goed en vlot werk geleverd door Marcel en collega's.
Bedankt heren.
2018.05.06 Auteur Erwin
Wij hadden een opdracht met diverse bestrating, uiteenlopend van betonklinkers tot 60x60 en 60x30 tegels. Keurig werk geleverd door Marcel en collega's. Er bleek uiteindelijk iets te weinig materiaal besteld te zijn. Geen probleem voor Marcel, heeft het goed opgelost door zelf extra materiaal te halen, zelfs in het weekend!
2017.04.27 Auteur Hans & Renëe
We zijn zeer te vreden over de werkzaamheden bij het bestraten van onze achter tuin.
Marcel, Maikel en Billy hebben top werk geleverd, harde werkers
Ik kan Marcel en zijn medewerkers echt aan bevelen TOP MANNEN
2016.12.31 Auteur Albert
Marcel heeft bij ons de voor- en achtertuin van bestrating voorzien. We zijn zeer tevreden! Marcel denkt goed mee, werkt hard en houdt zich aan zijn afspraken. Ik kan hem een ieder aanraden!
2016.10.28 Auteur Frieda te Boekhorst
De bestrating voor en achter het huis ziet er nu weer piekfijn uit! Voordat het licht was stonden Marcel en zijn maat al op de stoep. Wat een harde werkers zijn het! En het resultaat is 100% goed!! Ik kan Marcel bij iedereen aanbevelen en de prijs viel me ook alleszins mee. Hulde!
2016.10.21 Auteur desire en dennis dickhoff
afgelopen week hebben de heren onze tuin onder handen genomen, wat ook echt wel tijd werd.
je kwam gelijk met ideeen en tekeningen.
na alles goed te hebben besproken heb jij in 3,5 dag onze tuin onder handen genomen wauw! wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat je hebt keihard gewerkt en het heel mooi afgewerkt echt vakmanschap dit hadden wij niet zelf kunnen doen. heren heel erg bedankt voor de creatie die je hebt neergelegd! we krijgen zeer veel complimenten van onze buren. kortom zeer tevreden en echte aanrader alles is mogelijk bij jou.
2016.10.15 Auteur Karin van der Zalm
Wat een vakman! Gouden handjes en gouden ideeën. Marcel inventariseert het project en komt vervolgens na overleg met creatieve ideeën om er ook wat leuks van te maken. Communicatie altijd helder en correct. En samen met Michael een fijn duo, die met veel enthousiasme op professionele wijze er wat moois van maken!
2016.08.26 Auteur Fred en Lena Visser
In oktober 2015 hebben we onze oprit en tuin door Marcel en Michael laten vernieuwen c.q. aanleggen. Hierbij kwam Marcel zelf met ideeën en stuurde een situatietekening. Daarop hebben we wat aanpassingen laten doen. Het werk is door de beiden heren prima uitgevoerd en hebben daarop besloten om ook onze achtertuin door hen te laten doen. In mei was het zover en moet zeggen ook nu is er weer top werk geleverd. We genieten nu elke dag van onze tuin. Zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden hen dan ook van harte aan.
2016.04.25 Auteur J. de Haan
Gelijk dezelfde dag al reactie na het aanvragen van een offerte. Binnen een week was alles geregeld en is mijn oprit van nieuwe stenen voorzien. Goede communicatie en vakmanschap! Ik ben zeer tevreden.
2015.06.02 Auteur Johan en Erika van de Kamp
Wij bevelen het bedrijf van Marcel zeer aan, hij en zijn maat leveren puik werk, er wordt goed meegedacht, ze werken snel en zeer strak! Wij zijn supertevreden met het resultaat!
Auteur Michel & Zwanet
Van der Veer Bestrating heeft bij ons goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het straatwerk in onze achtertuin. Het is vakkundig gelegd en ziet er netjes en strak uit. We kunnen dit bedrijf zeker aanraden.
Auteur Nel Smit-Mulder
Enthousiaste meedenker, goede vakman. Ondanks het ontbreken van een tekening op schaal er toch in geslaagd het ontwerp van de architect goed uit te voeren. Flexibele en eerlijke persoon. Dagelijks overleg waardoor onze wensen direkt konden worden toegepast en veranderingen doorgevoerd. Knap stukje werk!!
Auteur Alex en Dorien
We zijn heel blij met ons nieuwe terras. Marcel van der Veer heeft hard gewerkt, we hebben grote zware stenen welke stuk voor stuk getild en neergelegd werden. Het terras is symmetrisch aangelegd. Petje af. We vinden Van der Veer Bestrating een aanrader.
Auteur Theo en Bridget
We zijn erg tevreden over de bestrating. Ook de service achteraf is super !!. Wanneer we weer een klus hebben zullen we je zeker weer vragen.
Auteur Henk
Vakmanschap is meesterschap, geldt ook voor van der Veer, bestrating.
Een aanrader!
Auteur