De diensten van ons bestratingsbedrijf

Wij draaien onze hand niet om voor het aanleggen van een superstrak tuinpad, maar daar blijft het niet bij. Een houten vlonder of schutting kunnen wij ook voor u plaatsen. Ook bij grotere projecten in de (wegen)bouw zetten we onze expertise in. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Straatwerk en sierbestrating

De variëteit aan straatwerk dat u door ons kunt laten uitvoeren is uitermate uitgebreid. Zo realiseren wij straatwerk voor diverse toepassingen, zoals terrassen, opritten, tuinpaden, trappen en parkeerplaatsen. Ook zijn wij gespecialiseerd in Keramische tegels te leggen in uw tuin. Naast het gewone straatwerk kunnen wij ook de verdere entourage rondom uw project verzorgen. In al deze werkzaamheden houden wij uiteraard altijd rekening met uw wensen en verlangens.

Grond- en wegenbouw

Naast onze werkzaamheden als bestratingsbedrijf, worden wij ook ingezet bij voorbereidend grondwerk in de bouw. Dit bestaat onder meer uit het ontgraven, verzetten en leveren van grond, grind en zand en het aanbrengen van funderingsmateriaal. Ook wegenbouw hoort tot ons werkgebied. Niet alleen de planning, het ontwerp en de uitvoer van nieuwe wegen maar ook het beheer en het onderhoud van bestaande voorzieningen.

Vlonders en schuttingen

Een houten vlonder is een echte blikvanger in uw tuin. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het kan een alternatief zijn voor bestrating en ook makkelijk over bestrating heen worden gelegd Vlonders kunnen niet alleen in de tuin worden toegepast maar ook op het balkon of plat dak creeer je met een houten vlonder een sfeervol effect. Verder vinden we vlonders terug langs de waterkant, als aanlegsteiger of visstek, of gewoon om lekker van de zon te genieten.

Een schutting kan wel degelijk een grote rol spelen in het totale ontwerp van een tuin. Kortom naast praktisch, het afschermen van het eigen grondgebied, kan een erfafscheiding ook een heel decoratieve functie hebben. U kunt dit doen in bijvoorbeeld het plaatsen van een schutting, haag of een scherm met klimop

Deskundig Advies

In de afgelopen jaren hebben wij voor allerlei soorten klanten grote en kleine projecten uitgevoerd. De ervaring die we daarbij hebben opgedaan delen we graag met u. Bent u bezig met een project en loopt u tegen zaken aan of wilt u dat iemand een kritische blik werpt op uw plannen? Vraag advies aan de experts van Van der Veer Bestrating in Leeuwarden.

VCA Basisveiligheid

VCA Basisveiligheid

VCA Leidinggevend

VCA Leidinggevend

Veiligheid langs het spoor

Veiligheid langs het spoor