terras aanleggen; Leeuwarden; Friesland
Precies in uw straatje

Sterk in straatwerk

Neem contact op met Van der Veer Bestrating in Leeuwarden

Wilt u meer informatie over ons bestratingsbedrijf of een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Bel 06 -1724 8079 of stuur een bericht via het contactformulier.

Contactgegevens

Adres
Rietveldplein 57
8918DT Leeuwarden
Routebeschrijving
Telefoon
06-17248079
E-mail

Contactformulier

Ik ga akkoord met de voorwaarden
10 reactie(s)

Plaats een reactie

2022.05.17 Auteur Paul
Van der Veer bestratingen , een prima bedrijf laat me daar mee beginnen.
Samen met Marcel de plannen doorgelopen waar hij een keurige offerte op gemaakt heeft. Tijdens de werkzaamheden bleek toch dat onze plannen iets uitgebreider waren dan afgesproken was. Geen probleem , aldus Marcel, we komen er wel uit en naar jullie wensen. We hadden een redelijk grote klus te leveren met veel "ins & outs". Door gezamenlijk goed overleg te hebben maakte hij zijn woorden waar. We hebben een speciaal team mannen op het erf gehad welke harde, vakbekwame werkers zijn. Geen verassingen , goed overleg , vertrouwen en vooral meedenken zijn steek woorden welke ik hier graag benoem. Niet te vergeten de humor, het plezier welke deze klus mede tot een super tevreden resultaat mocht brengen. Team van der Veer bedankt.
2018.07.10 Auteur Marieke Prins
Beste mensen,
Is het mogelijk een afspraak te maken op korte termijn ivm aanleg van een tuinpad en een terras?
Hartelijke groeten,
Marieke
0655500816
0588446392
2016.06.21 Auteur Peter Dorn
Als Marcel zegt dat het goed komt, dan komt het ook goed! Een vakman die z'n vak echt verstaat. Met veel plezier maakt hij de bestrating exact hoe jij het wil hebben, maar het liefst nog wat beter! Hij denkt met je mee en dat resulteert in geweldig werk.

Ronduit een aanrader!
2016.04.25 Auteur J. de Haan
Gelijk dezelfde dag al reactie na het aanvragen van een offerte. Binnen een week was alles geregeld en is mijn oprit van nieuwe stenen voorzien. Goede communicatie en vakmanschap! Ik ben zeer tevreden.
2015.06.02 Auteur Johan en Erika van de Kamp
Wij bevelen het bedrijf van Marcel zeer aan, hij en zijn maat leveren puik werk, er wordt goed meegedacht, ze werken snel en zeer strak! Wij zijn supertevreden met het resultaat!
Auteur Michel & Zwanet
Van der Veer Bestrating heeft bij ons goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het straatwerk in onze achtertuin. Het is vakkundig gelegd en ziet er netjes en strak uit. We kunnen dit bedrijf zeker aanraden.
Auteur Nel Smit-Mulder
Enthousiaste meedenker, goede vakman. Ondanks het ontbreken van een tekening op schaal er toch in geslaagd het ontwerp van de architect goed uit te voeren. Flexibele en eerlijke persoon. Dagelijks overleg waardoor onze wensen direkt konden worden toegepast en veranderingen doorgevoerd. Knap stukje werk!!
Auteur Alex en Dorien
We zijn heel blij met ons nieuwe terras. Marcel van der Veer heeft hard gewerkt, we hebben grote zware stenen welke stuk voor stuk getild en neergelegd werden. Het terras is symmetrisch aangelegd. Petje af. We vinden Van der Veer Bestrating een aanrader.
Auteur Theo en Bridget
We zijn erg tevreden over de bestrating. Ook de service achteraf is super !!. Wanneer we weer een klus hebben zullen we je zeker weer vragen.
Auteur Henk
Vakmanschap is meesterschap, geldt ook voor van der Veer, bestrating.
Een aanrader!