terras aanleggen; Leeuwarden; Friesland
Precies in uw straatje

Sterk in tuinontwerp

Plaats een reactie over Van der Veer Bestrating in Leeuwarden

Hieronder kunt u uw ervaringen met van der Veer Bestratingen plaatsen. Laat ons weten wat u van onze dienstverleging vind.

14 reactie(s)

Plaats een reactie

2017.04.27 Auteur Hans & Renëe
We zijn zeer te vreden over de werkzaamheden bij het bestraten van onze achter tuin.
Marcel, Maikel en Billy hebben top werk geleverd, harde werkers
Ik kan Marcel en zijn medewerkers echt aan bevelen TOP MANNEN
2016.12.31 Auteur Albert
Marcel heeft bij ons de voor- en achtertuin van bestrating voorzien. We zijn zeer tevreden! Marcel denkt goed mee, werkt hard en houdt zich aan zijn afspraken. Ik kan hem een ieder aanraden!
2016.10.28 Auteur Frieda te Boekhorst
De bestrating voor en achter het huis ziet er nu weer piekfijn uit! Voordat het licht was stonden Marcel en zijn maat al op de stoep. Wat een harde werkers zijn het! En het resultaat is 100% goed!! Ik kan Marcel bij iedereen aanbevelen en de prijs viel me ook alleszins mee. Hulde!
2016.10.21 Auteur desire en dennis dickhoff
afgelopen week hebben de heren onze tuin onder handen genomen, wat ook echt wel tijd werd.
je kwam gelijk met ideeen en tekeningen.
na alles goed te hebben besproken heb jij in 3,5 dag onze tuin onder handen genomen wauw! wij zijn ontzettend blij met het eind resultaat je hebt keihard gewerkt en het heel mooi afgewerkt echt vakmanschap dit hadden wij niet zelf kunnen doen. heren heel erg bedankt voor de creatie die je hebt neergelegd! we krijgen zeer veel complimenten van onze buren. kortom zeer tevreden en echte aanrader alles is mogelijk bij jou.
2016.10.15 Auteur Karin van der Zalm
Wat een vakman! Gouden handjes en gouden ideeën. Marcel inventariseert het project en komt vervolgens na overleg met creatieve ideeën om er ook wat leuks van te maken. Communicatie altijd helder en correct. En samen met Michael een fijn duo, die met veel enthousiasme op professionele wijze er wat moois van maken!
2016.08.26 Auteur Fred en Lena Visser
In oktober 2015 hebben we onze oprit en tuin door Marcel en Michael laten vernieuwen c.q. aanleggen. Hierbij kwam Marcel zelf met ideeën en stuurde een situatietekening. Daarop hebben we wat aanpassingen laten doen. Het werk is door de beiden heren prima uitgevoerd en hebben daarop besloten om ook onze achtertuin door hen te laten doen. In mei was het zover en moet zeggen ook nu is er weer top werk geleverd. We genieten nu elke dag van onze tuin. Zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden hen dan ook van harte aan.
2016.06.21 Auteur Peter Dorn
Als Marcel zegt dat het goed komt, dan komt het ook goed! Een vakman die z'n vak echt verstaat. Met veel plezier maakt hij de bestrating exact hoe jij het wil hebben, maar het liefst nog wat beter! Hij denkt met je mee en dat resulteert in geweldig werk.

Ronduit een aanrader!
2016.04.25 Auteur J. de Haan
Gelijk dezelfde dag al reactie na het aanvragen van een offerte. Binnen een week was alles geregeld en is mijn oprit van nieuwe stenen voorzien. Goede communicatie en vakmanschap! Ik ben zeer tevreden.
2015.06.02 Auteur Johan en Erika van de Kamp
Wij bevelen het bedrijf van Marcel zeer aan, hij en zijn maat leveren puik werk, er wordt goed meegedacht, ze werken snel en zeer strak! Wij zijn supertevreden met het resultaat!
Auteur Michel & Zwanet
Van der Veer Bestrating heeft bij ons goed werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het straatwerk in onze achtertuin. Het is vakkundig gelegd en ziet er netjes en strak uit. We kunnen dit bedrijf zeker aanraden.
Auteur Nel Smit-Mulder
Enthousiaste meedenker, goede vakman. Ondanks het ontbreken van een tekening op schaal er toch in geslaagd het ontwerp van de architect goed uit te voeren. Flexibele en eerlijke persoon. Dagelijks overleg waardoor onze wensen direkt konden worden toegepast en veranderingen doorgevoerd. Knap stukje werk!!
Auteur Alex en Dorien
We zijn heel blij met ons nieuwe terras. Marcel van der Veer heeft hard gewerkt, we hebben grote zware stenen welke stuk voor stuk getild en neergelegd werden. Het terras is symmetrisch aangelegd. Petje af. We vinden Van der Veer Bestrating een aanrader.
Auteur Theo en Bridget
We zijn erg tevreden over de bestrating. Ook de service achteraf is super !!. Wanneer we weer een klus hebben zullen we je zeker weer vragen.
Auteur Henk
Vakmanschap is meesterschap, geldt ook voor van der Veer, bestrating.
Een aanrader!